<br />
<br />
<br />
<br />Frissen a kemencéből.........
Frissen a kemencéből.........
<br />
<br />
<br />
<br />
<br />
<br />
<br />
<br />
<br />
<br />
<br />
<br />
<br />
<br />
<br />
<br />
<br />
<br />
<br />
<br />
<br />
2013 Kenyér-és Péksütemény-fesztivál<br />Köszönjük minden kedves vásárlónknak és látogatónknak a megtisztelő bizalmat ,hogy szavazatukkal minket támogattak.

2013 Kenyér-és Péksütemény-fesztivál
Köszönjük minden kedves vásárlónknak és látogatónknak a megtisztelő bizalmat ,hogy szavazatukkal minket támogattak.
Bajor rozskenyér 500 gramm<br />Selymes ,lágy bélzetű a Magyar ízvilágnak megfelelő rozskenyér . Bajor rozskenyér 500 gramm
Selymes ,lágy bélzetű a Magyar ízvilágnak megfelelő rozskenyér .
Briós 100 gramm<br /> Briós 100 gramm
Bukta<br /> Bukta
Burgonyás kenyér 500 gramm<br /> Burgonyás kenyér 500 gramm
Búrkifli 125 gramm<br /> Búrkifli 125 gramm
Csokis croissant 125 gramm<br /> Csokis croissant 125 gramm
Csokis csiga 125 gramm<br /> Csokis csiga 125 gramm
Csíkos kalács 300 gramm<br /> Csíkos kalács 300 gramm
Dupla rétes 125 gramm<br /> Dupla rétes 125 gramm
Erzsébet kenyér 0,75 kg<br /> Erzsébet kenyér 0,75 kg
Falusi burgonyás kenyér 500 gramm<br />Az igényes pékségek választékában a különlegességek mellett egyre inkább teret nyernek a hagyományos termékek, a vásárlói oldalról egyre többször hangzik el a kívánság:

„vissza az igazi falusi ízekhez, a régi módszerekhez”.

A burgonya dúsítóanyagként történő felhasználásának úgy technológiai, mint táplálkozás élettani előnyei is vannak.  

Táplálkozás élettani előny, hogy a burgonya segítségével a búzakenyerek aminosav készlete kiegészíthető, így a burgonyás kenyér fogyasztása teljes értékű fehérjeforrást jelent mindenki számára.

A Falusi Burgonyás Kenyér a hagyományokhoz visszatérő formájával, lágy bélzetével, és a rusztikus kiforrt héj különleges aromájával sikerre számíthat vásárlói körében Falusi burgonyás kenyér 500 gramm
Az igényes pékségek választékában a különlegességek mellett egyre inkább teret nyernek a hagyományos termékek, a vásárlói oldalról egyre többször hangzik el a kívánság: „vissza az igazi falusi ízekhez, a régi módszerekhez”. A burgonya dúsítóanyagként történő felhasználásának úgy technológiai, mint táplálkozás élettani előnyei is vannak. Táplálkozás élettani előny, hogy a burgonya segítségével a búzakenyerek aminosav készlete kiegészíthető, így a burgonyás kenyér fogyasztása teljes értékű fehérjeforrást jelent mindenki számára. A Falusi Burgonyás Kenyér a hagyományokhoz visszatérő formájával, lágy bélzetével, és a rusztikus kiforrt héj különleges aromájával sikerre számíthat vásárlói körében
Fatörzs 100 gramm<br /> Fatörzs 100 gramm
Fehér kenyér 1 kg<br /> Fehér kenyér 1 kg
Fonott kalács<br /> Fonott kalács
Frutti fitt vekni 400 gramm<br />Élelmi rostban gazdag kenyér, táplálkozástani szempontból értékes gabona-, mag- és gyümölcskomponensekkel. Nagy térfogattal, kellemes ízvilággal. Frutti fitt vekni 400 gramm
Élelmi rostban gazdag kenyér, táplálkozástani szempontból értékes gabona-, mag- és gyümölcskomponensekkel. Nagy térfogattal, kellemes ízvilággal.
Fánk<br /> Fánk
Félbarna kenyér 1 kg<br /> Félbarna kenyér 1 kg
Gyökér rúd 180 gramm<br /> Gyökér rúd 180 gramm
Kakaós csiga 125 gramm<br /> Kakaós csiga 125 gramm
Kakaós foszlós kalács 500 gramm<br /> Kakaós foszlós kalács 500 gramm
Kifli 50 gramm<br /> Kifli 50 gramm
Kornspitz 70 gramm<br />A Kornspitz® Európa legsikeresebb márkás péksüteménye. Mintegy 20 évvel ezelőtt Ausztriában kidolgozott, magvas, fűszeres, rozsos péksüteményéből, a világ 59 országában, pékek ezrei, pontosan meghatározott receptúra szerint, naponta közel 4,5 millió darabot sütnek.

A Kornspitz® mindazonáltal sokkal több mint egy sikeres, ropogós márkás-péksütemény, mely különösen magas arányban tartalmaz értékes ballaszt-anyagokat.

A kedvelt, búzából készülő péksütemény nagy arányban tartalmaz gabonatöreteket, ezért van a Kornspitz® -nek nagyon nagy, több mint 6%-os élelmi rost tartalma – csaknem akkora, mint a teljes kiőrlésű kenyéré.

Értékes alapanyagok harmonikus keveréke teszi kedveltté a Kornspitz® -et mind az ínyencek, mind pedig a tápláléktudatos fogyasztók körében. Kornspitz 70 gramm
A Kornspitz® Európa legsikeresebb márkás péksüteménye. Mintegy 20 évvel ezelőtt Ausztriában kidolgozott, magvas, fűszeres, rozsos péksüteményéből, a világ 59 országában, pékek ezrei, pontosan meghatározott receptúra szerint, naponta közel 4,5 millió darabot sütnek. A Kornspitz® mindazonáltal sokkal több mint egy sikeres, ropogós márkás-péksütemény, mely különösen magas arányban tartalmaz értékes ballaszt-anyagokat. A kedvelt, búzából készülő péksütemény nagy arányban tartalmaz gabonatöreteket, ezért van a Kornspitz® -nek nagyon nagy, több mint 6%-os élelmi rost tartalma – csaknem akkora, mint a teljes kiőrlésű kenyéré. Értékes alapanyagok harmonikus keveréke teszi kedveltté a Kornspitz® -et mind az ínyencek, mind pedig a tápláléktudatos fogyasztók körében.
Korona kenyér 500 gramm<br /> Korona kenyér 500 gramm
Kukoricás kenyér 500 gramm<br /> Kukoricás kenyér 500 gramm
Káposztalevélen sült kenyér 750 gramm<br /> Káposztalevélen sült kenyér 750 gramm
Kókuszos csiga 125 gramm<br /> Kókuszos csiga 125 gramm
Molke aktív 500 gramm<br />A Molke Aktív kenyér különböző magvakat, tejsavót, és a köményt tartalmaz, melyeknek jótékony hatása évszázadok óta ismert.

 Amit a tejsavóról tudni érdemes:

    Minden fehérjetípus közül (növényi, állati, vegyes, stb.) ez tartalmazza az emberi szervezet számára legoptimálisabb arányban az összes esszenciális aminosavat

    Biológiai értéke magasabb mint a tiszta tojásfehérjéé

    Roboráló hatása révén fontos szerepe van az egészségmegőrzésben

    Könnyen emészthető, erősíti az immunrendszert, és csökkenti a csonttömeg-veszteséget Molke aktív 500 gramm
A Molke Aktív kenyér különböző magvakat, tejsavót, és a köményt tartalmaz, melyeknek jótékony hatása évszázadok óta ismert. Amit a tejsavóról tudni érdemes: Minden fehérjetípus közül (növényi, állati, vegyes, stb.) ez tartalmazza az emberi szervezet számára legoptimálisabb arányban az összes esszenciális aminosavat Biológiai értéke magasabb mint a tiszta tojásfehérjéé Roboráló hatása révén fontos szerepe van az egészségmegőrzésben Könnyen emészthető, erősíti az immunrendszert, és csökkenti a csonttömeg-veszteséget
Nagymama rozsos kenyere<br /> Nagymama rozsos kenyere
Paprikás stangli 80 gramm<br /> Paprikás stangli 80 gramm
Parasztkenyér<br /> Parasztkenyér
Perec 100 gramm<br /> Perec 100 gramm
Pite 120 gramm<br /> Pite 120 gramm
Puffancs 100 gramm<br /> Puffancs 100 gramm
PurPur 400 gramm<br /> PURPUR®

Évszázadokon keresztül elfeledett és nem továbbnemesített purpur búza csak most fedte fel titkát, úgy különleges színével és történetével, mint értékes tartalmával. A teljes kiőrlésű kenyérben életre kel az erős-fűszeres íz, hosszan tartó frissesség és a természetes antocián hatás. Ízletes és egészséges.

Hosszú-hosszú időn keresztül szinte elfelejtett bíbor színű búza napjainkban valódi reneszánszát éli meg, mivel a bíbor színű búzaszemek legnagyobb titka markáns színe ellenére mindeddig rejtett volt: a természetes antociánok, melyek a növény tartalmának PurPur 400 gramm
PURPUR® Évszázadokon keresztül elfeledett és nem továbbnemesített purpur búza csak most fedte fel titkát, úgy különleges színével és történetével, mint értékes tartalmával. A teljes kiőrlésű kenyérben életre kel az erős-fűszeres íz, hosszan tartó frissesség és a természetes antocián hatás. Ízletes és egészséges. Hosszú-hosszú időn keresztül szinte elfelejtett bíbor színű búza napjainkban valódi reneszánszát éli meg, mivel a bíbor színű búzaszemek legnagyobb titka markáns színe ellenére mindeddig rejtett volt: a természetes antociánok, melyek a növény tartalmának "másodlagos anyagait" képezik, ebben a régi gabonaféleségben jelentősen magasabb mértékben találhatók meg, mint a szokásos búzákban. Arányuk a bíbor színű búzában több mint tízszer magasabb a hagyományos búzákhoz képest. Az orvostudomány ezeknek az antociánoknak ez idő szerint nagyon nagy figyelmet szentel, mivel azok lekötik a szabad gyököket, sőt a sejtek védelméhez és a rákos megbetegedések megelőzéséhez is hozzásegítenek.* A fogyasztók ezeket a tulajdonságokat annál is inkább értékelik, mivel a bíbor színű búzából készült kenyér és sütemény a különleges íze miatt is kitűnik. A bíbor színű búza tápláló és zamatos, és a belőle készült teljes kiőrlésű kenyérben ízletesen kiegészül teljes kiőrlésű rozsliszttel, napraforgómaggal, tökmaggal és dióval. A PurPur-kenyér ezen kívül hosszú eltarthatósága miatt is nagyon kedvelt. Ilyen mértékű zaftosságot eddig nem ismertünk a teljes kiőrlésű kenyereknél. Még két nappal később is olyan friss, mintha most került volna ki a kemencéből.
Rozsos stangli 80 gramm<br /> Rozsos stangli 80 gramm
Sajtos croissant<br /> Sajtos croissant
Sajttal szórt stangli 80 gramm<br /> Sajttal szórt stangli 80 gramm
Stangli 80 gramm<br /> Stangli 80 gramm
Szezámmaggal szórt stangli 80 gramm<br /> Szezámmaggal szórt stangli 80 gramm
Többmagvas kenyér 500 gramm<br /> Többmagvas kenyér 500 gramm
Túrós táska 125 gramm<br /> Túrós táska 125 gramm
Vecsési rozskenyér 750 gramm<br />Eredeti Osztrák recept alapján készült,enyhén fűszerezett 70% rozslisztet tartalmazó rozskenyér. Vecsési rozskenyér 750 gramm
Eredeti Osztrák recept alapján készült,enyhén fűszerezett 70% rozslisztet tartalmazó rozskenyér.
Vizes zsemle 50 gramm<br /> Vizes zsemle 50 gramm
Vágott zsemle 45 gramm<br /> Vágott zsemle 45 gramm
Wellness kenyér 500 gramm<br /> Wellness kenyér 500 gramm
Ízes levél 125 gramm<br /> Ízes levél 125 gramm