|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Frissen a kemencéből......... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
2013 Kenyér-és Péksütemény-fesztivál |
Köszönjük minden kedves vásárlónknak és látogatónknak a megtisztelő bizalmat ,hogy szavazatukkal minket támogattak.
|
|
Bajor rozskenyér 500 gramm |
Selymes ,lágy bélzetű a Magyar ízvilágnak megfelelő rozskenyér . |
|
Briós 100 gramm |
|
|
Bukta |
|
|
Burgonyás kenyér 500 gramm |
|
|
Búrkifli 125 gramm |
|
|
Csokis croissant 125 gramm |
|
|
Csokis csiga 125 gramm |
|
|
Csíkos kalács 300 gramm |
|
|
Dupla rétes 125 gramm |
|
|
Erzsébet kenyér 0,75 kg |
|
|
Falusi burgonyás kenyér 500 gramm |
Az igényes pékségek választékában a különlegességek mellett egyre inkább teret nyernek a hagyományos termékek, a vásárlói oldalról egyre többször hangzik el a kívánság:
„vissza az igazi falusi ízekhez, a régi módszerekhez”.
A burgonya dúsítóanyagként történő felhasználásának úgy technológiai, mint táplálkozás élettani előnyei is vannak.
Táplálkozás élettani előny, hogy a burgonya segítségével a búzakenyerek aminosav készlete kiegészíthető, így a burgonyás kenyér fogyasztása teljes értékű fehérjeforrást jelent mindenki számára.
A Falusi Burgonyás Kenyér a hagyományokhoz visszatérő formájával, lágy bélzetével, és a rusztikus kiforrt héj különleges aromájával sikerre számíthat vásárlói körében |
|
Fatörzs 100 gramm |
|
|
Fehér kenyér 1 kg |
|
|
Fonott kalács |
|
|
Frutti fitt vekni 400 gramm |
Élelmi rostban gazdag kenyér, táplálkozástani szempontból értékes gabona-, mag- és gyümölcskomponensekkel. Nagy térfogattal, kellemes ízvilággal. |
|
Fánk |
|
|
Félbarna kenyér 1 kg |
|
|
Gyökér rúd 180 gramm |
|
|
Kakaós csiga 125 gramm |
|
|
Kakaós foszlós kalács 500 gramm |
|
|
Kifli 50 gramm |
|
|
Kornspitz 70 gramm |
A Kornspitz® Európa legsikeresebb márkás péksüteménye. Mintegy 20 évvel ezelőtt Ausztriában kidolgozott, magvas, fűszeres, rozsos péksüteményéből, a világ 59 országában, pékek ezrei, pontosan meghatározott receptúra szerint, naponta közel 4,5 millió darabot sütnek.
A Kornspitz® mindazonáltal sokkal több mint egy sikeres, ropogós márkás-péksütemény, mely különösen magas arányban tartalmaz értékes ballaszt-anyagokat.
A kedvelt, búzából készülő péksütemény nagy arányban tartalmaz gabonatöreteket, ezért van a Kornspitz® -nek nagyon nagy, több mint 6%-os élelmi rost tartalma – csaknem akkora, mint a teljes kiőrlésű kenyéré.
Értékes alapanyagok harmonikus keveréke teszi kedveltté a Kornspitz® -et mind az ínyencek, mind pedig a tápláléktudatos fogyasztók körében. |
|
Korona kenyér 500 gramm |
|
|
Kukoricás kenyér 500 gramm |
|
|
Káposztalevélen sült kenyér 750 gramm |
|
|
Kókuszos csiga 125 gramm |
|
|
Molke aktív 500 gramm |
A Molke Aktív kenyér különböző magvakat, tejsavót, és a köményt tartalmaz, melyeknek jótékony hatása évszázadok óta ismert.
Amit a tejsavóról tudni érdemes:
Minden fehérjetípus közül (növényi, állati, vegyes, stb.) ez tartalmazza az emberi szervezet számára legoptimálisabb arányban az összes esszenciális aminosavat
Biológiai értéke magasabb mint a tiszta tojásfehérjéé
Roboráló hatása révén fontos szerepe van az egészségmegőrzésben
Könnyen emészthető, erősíti az immunrendszert, és csökkenti a csonttömeg-veszteséget |
|
Nagymama rozsos kenyere |
|
|
Paprikás stangli 80 gramm |
|
|
Parasztkenyér |
|
|
Perec 100 gramm |
|
|
Pite 120 gramm |
|
|
Puffancs 100 gramm |
|
|
PurPur 400 gramm |
PURPUR®
Évszázadokon keresztül elfeledett és nem továbbnemesített purpur búza csak most fedte fel titkát, úgy különleges színével és történetével, mint értékes tartalmával. A teljes kiőrlésű kenyérben életre kel az erős-fűszeres íz, hosszan tartó frissesség és a természetes antocián hatás. Ízletes és egészséges.
Hosszú-hosszú időn keresztül szinte elfelejtett bíbor színű búza napjainkban valódi reneszánszát éli meg, mivel a bíbor színű búzaszemek legnagyobb titka markáns színe ellenére mindeddig rejtett volt: a természetes antociánok, melyek a növény tartalmának "másodlagos anyagait" képezik, ebben a régi gabonaféleségben jelentősen magasabb mértékben találhatók meg, mint a szokásos búzákban. Arányuk a bíbor színű búzában több mint tízszer magasabb a hagyományos búzákhoz képest. Az orvostudomány ezeknek az antociánoknak ez idő szerint nagyon nagy figyelmet szentel, mivel azok lekötik a szabad gyököket, sőt a sejtek védelméhez és a rákos megbetegedések megelőzéséhez is hozzásegítenek.*
A fogyasztók ezeket a tulajdonságokat annál is inkább értékelik, mivel a bíbor színű búzából készült kenyér és sütemény a különleges íze miatt is kitűnik. A bíbor színű búza tápláló és zamatos, és a belőle készült teljes kiőrlésű kenyérben ízletesen kiegészül teljes kiőrlésű rozsliszttel, napraforgómaggal, tökmaggal és dióval. A PurPur-kenyér ezen kívül hosszú eltarthatósága miatt is nagyon kedvelt. Ilyen mértékű zaftosságot eddig nem ismertünk a teljes kiőrlésű kenyereknél. Még két nappal később is olyan friss, mintha most került volna ki a kemencéből. |
|
Rozsos stangli 80 gramm |
|
|
Sajtos croissant |
|
|
Sajttal szórt stangli 80 gramm |
|
|
Stangli 80 gramm |
|
|
Szezámmaggal szórt stangli 80 gramm |
|
|
Többmagvas kenyér 500 gramm |
|
|
Túrós táska 125 gramm |
|
|
Vecsési rozskenyér 750 gramm |
Eredeti Osztrák recept alapján készült,enyhén fűszerezett 70% rozslisztet tartalmazó rozskenyér. |
|
Vizes zsemle 50 gramm |
|
|
Vágott zsemle 45 gramm |
|
|
Wellness kenyér 500 gramm |
|
|
Ízes levél 125 gramm |
|